Jam Sonila dhe kam problem me anësoret rreth vitheve; vë shumë dhjamë. E theksoj, anash vitheve, prandaj krijohet përshtypja sikur i kam të gjera. Gjithandej jam e hollë dhe kam një trup të formuar mirë, por këto ma prishin pamjen. A ka ndonjë ushtrim që është efikas dhe jep rezultat të mirë për të hequr dhjamin anash vitheve? Pres një përgjigje. Faleminderit.

 

Skerdi Pasha instruktor, Royal Fitness Club, Rruga: Theodor Keka, Unaza e Re pranë Astirit. Numër telefoni: 0695445228:- Përshëndetje Sonila! Ju duhet të dini që  trupi reagon në mënyrë të përgjithshme në lidhje me dhjamin.Çfarë do të  thot kjo? Që kur ne, meremi me aktivitet për të djegur dhjamin.Trupi e djeg dhjamin jo vetëm te pjesët ku ti dëshiron, por gjithandej. Pra, dhjami është i pozicionuar zakonisht tek pjesa e barkut.Po ndodh që edhe në raste të veçanta poziçionohet dhjami te kofshët dhe vithet pra, keni konstrukt dardhe. Kalojmw konkretisht te problemi yt.

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *