Gazeta Intervista, stafi dhe të gjithë bashkëpunëtorëve dua t’ju uroj gjithçka të bukur gjatë vitit në vazhdim. Kam një pyetje ose kërkesë për rubrikën tuaj të kuzhinës. Jam njeri që më pëlqen ushqimi sidomos ai që ndërthuret me produktet e detit. Edhe pse jam tirons i vjetër kam qejf të di nga këto gatimet moderne.  Me çfarë mund t’i gatuaj raviolit unë që të kenë shije deti. Më jepni një recetë që raviolit t’i gatuaj me prodhime deti që të dalë diçka e shijshme. Berti, tirons i vjetër!

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- I dashur Berti, faleminderit për mesazhin tuaj dhe na vjen mirë që edhe meshkujt shqiptarë kanë dëshirë të eksplorojnë në kulinari. Raviolit janë një produkt brumor që mund të ndërthuren fare mirë me karkaleca dhe brokoli. Më poshtë do gjeni recetën që uroj t’ju dalë sa më e shijshme!

Për të përgatitur këtë recetë zgjedhim ravioli më ricotta dhe spinaq për një shijëe të veçantë dhe duhen këto përbërës:

8 kokrra ravioli

6 karkaleca

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *