Jam një zonjë e divorcuar dhe kërkoj një njohje me një zotëri, të jetojë në Durrës ose Tiranë, të jetë deri në 47 vjeç. Nr telefoni 0696320872

Do dëshiroja të njihja për martesë një zotëri me cilësitë më të mira, me shtëpi dhe ekonomi shumë të mirë, të gjatë, jo më shumë se 58 vjeç. Unë jam 49 vjeçe, me karakter de cilësi shumë të mira, me arsim të lartë. Nëse dikush është i interesuar numrin e gjen në redaksi.

Jam Ina nga Tirana, jam e interesuar për një lidhje serioze dhe jo gënjeshtra, nëse ka ndonjë person që të jetë po nga Tirana, mosha të jetë deri në 45 vjeç, unë jam 40 vjeçe. Ju lutem lini numrin në gazetë. Ina

Jam  një vajzë 24 vjeçe nga Shqipëria e Mesme, kam studiuar në shkollë të lartë, jam e paraqitshme dhe shumë positive si person. Jam në kërkim të një lidhjeje serioze, kërkoj një njeri shumë të mirë, me pamje të mirë siç jam edhe vetë. Dua që të ketë vite që jeton jashtë shteti dhe ti përkasi moshës 29-35 vjeç, me gjendje shumë të mirë ekonomike, e theksoj  që të ketë synimin për të krijuar familje. Ai që e gjen veten në këtë sms të lër njoftim dhe unë do bëj zgjedhjen time. Faleminderit!

Jam një femër beqare, me arsim të lartë, me banim në Tiranë. Kërkoj një partner për të krijuar familje. Personi të jetë mbi 50 vjeç, beqar, simpatik, i arsimuar dhe me kulturë. Të interesuarit numrin e gjejnë në redaksi.

Përshëndetje jam nje zonjë nga Fieri, emri im është Roza 31 vjeçe, e martuar me fëmijë. Jeta për mua është e vështirë kur ai që ke në krah nuk të mbështet po vetëm luan kumar. E keqja të bën të kërkosh më të mirën sidomos kur ke femijë. Do doja dike të më respektojë, të më ndihmojë nga ana finaciare dhe të kemi nje lidhje të mirë të kuptueshme e afatgjatë. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit. Faleminderit per mirëkuptimin.

Jam Nilsa 36 vjeçe beqare, qytetare nga Shkodra, me vlera si në paraqitje dhe në karakter, jam e interesuar vetëm për njohje serioze (martesore) me një djalë deri 40 vjeç, beqar, qytetar me punë dhe ekonomi të mirë dhe larg veseve të këqija, i paraqitshëm me gjatësi, tip sportiv, pa njeri në ngarkim, një njeri që i përkushtohet familjes dhe të bëjë gjithçka për një grua, pra një njeri serioz dhe vetëm për të krijuar familje të shëndoshë. Të jetë me origjinë nga Durrësi, Tirana, Shkodra ose edhe në Usa, Francë. Larg mashtruesit, të divorcuarit, aventurierët. Kush është i interesuar vetem, të lërë vetëm adrese emaili për komunikim, jo numër telefoni. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Aida një zonjë që i ka vdekur burri dhe po jetoj një jetë shumë të vështirë me fëmijët e mi. Unë jam 49 vjeçe dhe dua një lidhje shumë sekrete me një zotëri të mirë siç jam edhe vet. Dua që ai të më ndihmoj nga ana Ekonomike. Nëse ka të interesuar të lënë numrin në gazetë.

Jam një zonjë nga Tirana dhe dua të njihem me një zotëri nga Tirana. Unë jam 69 vjeç dhe dua që edhe zotëria të jetë në moshën time  për lidhje serioze. Dua një njeri të sjellshëm, serioz dhe të sinqertë. Nëse dikush është i interesuar të lërë numrin në gazetë. Faleminderit.

Jam një zonjë nga Lezha, jam e punësuar ekonomiste në shtet. Lexova njoftimet në gazetën Intervista nga një person për nipat e tij në Neë York . Unë kam një të afërmen time në Manhatan është 31 vjeçe, me origjinë malsore, me arsim të lartë, e di shumë mirë anglishten dhe është e punësuar në një kompani të fuqishme.

Përshëndetje, jam nga Shkodra 45 vjeçe, Jam divorcuar para shumë viteve. Jam me dy fëmijë të rritur. Do doja të njihja një njeri të divorcuar ose që i ka vdekur gruaja por që jeton jashtë shtetit. Ky është numri im: 0675909524

Përshëndetje! Jam e interesuar vetëm për njohje serioze martesore me një njeri me nivel të lartë morali, jo i divorcuar, pa fëmijë e njeri në ngarkim, njeri qytetar, i shkolluar, me punë e kushte të mira jetese, larg çdo vesi negativ, mysliman, i paraqitshëm, me gjatësi, sportiv, mosha deri 44 vjeç. Unë jam një vajzë me të gjitha cilësitë pozitive, qytetare, e paraqitshme dhe serioze. Kush është i interesuar të lërë adresën e e-mail-it. Unë jam nga Shkodra, personat e interesuar të jenë me origjinë nga Tirana ose Durrësi. Nuk dua mashtruesit dhe aventurierët.

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *