Përshëndetje jam një zonjë e rregullt, që punoj dhe jetoj në Itali. Jam 63 vjeçe dhe burri më ka vdekur, jetoj vetëm, fëmijët janë të rritur dhe kanë krijuar familjet e tyre. Kërkoj një njohje me një zotëri që të jetë i moshës 65-67 vjeç, mundësisht ti ketë vdekur gruaja. Zotëria të jetë serioz e pa vese dhe mundësisht të jetojë jashtë Shqipërisë.Kush është i interesuar mund të më telefonojë në numrat që gjenden në redaksi! Ju faleminderit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *