Gesti Lluca nuk ka pamjen e shefit tradicional qe jemi mesuar te shohim neper restorante, por nje djale i ri qe entuziasmin e tij e ka treguar ne artin e pjatat qe gatuan. Mund te konsiderohet si nje nga shefat me te mire te kuzhinës që ka njohur gastronomia dhe hoteleria mbarëshqiptare. Profesionalizmi i tij i pakrahasueshëm shoqerohet gjithmonë me vlerat më të mëdha njerëzore: sinqeritetin, afërsinë e dashurinë për njerezit permes gatimit dhe gjithçka që e rrethon. Ai i “pikturon” pjatat e tij me aq mjeshtri dhe kreativitet dhe eshte kthyer ne nje shembull nga i cili po frymezohen mjaft profesionistë të tjerë. Familjen e ka te shenjte dhe eshte nje nga pikat me te forta ne suksesin e tij. Fantazi ne kuzhine si ajo e shef Gestit e shihni edhe ne krijimet e tij me te reja ne kete sezon vere:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *