Këngëtari Nimi Bytyqi nuk ndalet. Pas shumë projekteve të suksesshme, këngëtari Nimi vjen në një duet me këngëtaren Dafina Dauti. E ka titulluar projektin Xhelozia dhe i kushtohet dashurisë dhe të dashuruarve. Ky projekt mban vulën e Nurteel dhe producent Labinot Nuraj. Kënga mjaft ritmike për sezonin veror pritet që të jetë një hit i verës, ndërsa Nimi nuk do të ndalet me kaq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *