Nxënësja e talentuar e Liceut Artistik, tanimë e diplomuar, Ronilda Lloha ka arritur një sukses të jashtëzakonshëm duke fituar çmimin e parë në “Festivalin e Interpretuesve të Rinj”. Juria e shquar profesionale, e përbërë nga Etleva Minarolli, Eriona Rushiti, Besa Kaçinari dhe Majlinda Pango, i dha asaj njëzëri një vlerësim maksimal prej 100 pikësh.

E lindur në një familje artistësh, Ronilda është vajza e violinistes së njohur Arlinda Hysnelaj, trashëgimia e së cilës padyshim ndikoi në rrugëtimin e saj muzikor. Nën drejtimin e mentores Valbona Kotepano, Ronilda çoi përpara aftësitë e saj, e dha një performancë magjepsëse që mahniti publikun dhe jurinë e këtij festivali prestigjioz.

Ky festival nxori në pah talentet e rinj më të mirë në fushën e muzikës dhe Ronilda mori vlerësim maksimal. Ky çmim jo vetëm konfirmoi talentin e saj, por vuri në pah përkushtimin dhe punën e palodhur në zotërimin e fizarmonikës.

Ndërsa Ronilda vazhdon në rrugën e bukur të muzikës, suksesi i saj në “Festivalin e Interpretuesve të Rinj” shërben si dëshmi e pasionit të saj për muzikën dhe përkushtimit për përsosmëri në performancë. Arritja e saj jo vetëm që sjell krenari për familjen e saj, por gjithashtu frymëzon muzikantët për të ndjekur ëndrrat e tyre me vendosmëri dhe këmbëngulje të pandalur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *