Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Kërpudhë e furrës me karkaleca dhe krem djathi!

Shef Miri, kam një pyetje për një gatim që e kam ngrënë vetëm një herë dhe më ka pëlqyer shumë. Ishte një kërpudhë e mbushur Brenda me pana më duket por më shijoi shumë.Si gatuhet kjo pjatë? Amalia.

Përgjigjet Shef Miri i Restorant Il Tipico, 0689049531:- E dashur Amalia, është e vërtetë që kërpudhat e mbushura janë një gatim shumë i veçantë dhe i shijshëm e me të drejtë ty të kanë pëlqyer shumë. Për të realizuar këtë pjatë na nevojiten këto përbërës:

Advertisement

Kërpudhë  champignon 4 kokrra

Karkalecë 4 copë

Pana kuzhine 250 gr

Djath grana 50 gr

Djath gorgonxola 50 gr

Djath mocarela 50 gr

Kripë

Përgatitja

Në fillim pastrojmë kërpudhën nga lëkura dhe nga bishti. Pastaj pastrojmë karkalecat dhe i vendosim mbi kërpudhe e pastaj në furrë për rreth 12 minuta në temperaturë 280 gradë. Në një tigan hedhim panën. Thërrmojmë djathrat dhe në flakë të ulët fillojmë dhe i trazojmë derisa të shkrihen dhe formojnë një salcë kremoze….!

Kete shkrim mund ta gjeni te plote, nese e blini online gazeten Intervista per 4 euro ne muaj!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si të bëj këmbë të bukura me fitness?

Next Post

Xhesi Henesi: Mund të martohem me një shqiptar!

Advertisement