Jam një vajzë nga jugu, single, intelektuale, e punësuar në shtet. Kërkoj një lidhje serioze. Personi duhet të jetë nga mosha 50-55 vjeç. Të jetë larg veseve, intelektual dhe me banim në Tiranë, Durrës ose Europë apo nga Usa. Kush i plotëson këto kushte të dërgoj sms në këtë numër: 0676217236

Përshëndetje, do dëshiroja të njihja për martesë një zotëri pa vese, të krishterë, 180 i gjatë, 55 vjeç, me ekonomi shumë të mirë. Unë jam Emi 48 vjeçe nga jugu. Nëse dikujt i intereson numrin e lë në redaksi.

Përshëndetje, jam Flora nga Patosi 45 vjeçe e martuar. Jeta ime ka qenë e vuajtur dhe burri nuk më ka mbështetur për asgjë. DO doja dikë për lidhje sekrete që të më doj dhe të më respektoj, gjithashtu dhe të më ndihmoj nga ana financiare.  Zotëria i interesuar të lër numrin në gazetë.

Përshëndetje! I përgjigjem djalit nga Durrësi me emrin Eduard. Unë jam një vajzë nga

qyteti i Shkodrës me të gjitha cilësitë pozitive dhe me një familje me norma dhe rregulla. Nëse keni interesin për të komunikuar mund të lini një adresë e-maili. Faleminderit!

Përshëndetje, dua të njihem me një djalë 30 vjeç nga Përmeti.

Përshëndetje, jam një femër simpatike, e divorcuar dhe me banim në Tiranë. Dua të lidhem për martesë me një mashkull serioz, të sinqertë, simpatik, i pasur nga shpirti dhe nga gjendja ekonomike. Me respekt Atlanta

Përshëndetje, jam Ornela 24 vjeç nga Tirana, aktualisht  po mbaroj fakultetin e dytë. Kam trup super të bukur dhe jam shumë simpatike. Kërkoj një mashkull që të jetë në gjendje ekonomikisht shumë të mirë duke patur parasysh që po mbaroj të dytin universitet dhe s’gjej punë e përveç kësaj kam mamanë shumë sëmurë. Mosha e tij të jetë nga 30-50 vjeç dhe të jetë shumë i pastër. Kontakti im është: ornelazeneli92@gmail.com. Faleminderit

Përshëndetje Intervista, unë që po ju shkruaj jam një zonjë rreth 42 vjeçe e divorcuar për shkak të xhelozisë tepër të lartë që kishte ai dhe mbi të gjitha nuk mund të bëj fëmijë me të për arsye se i dolën analizat shumë keq dhe kërkoj një person të moshës  43-50 vjeç vetëm për qëllime serioze e për të krijuar familje. Unë jetoj vetëm me nënën. Kush është i interesuar të më marri në këtë numër telefoni: 0697231922

Përshënetje Intervista, jam e interesuar për zotërinë nga Gjermania. Ju lutem zotëri, lini numrin tuaj të telefonit.

Përshëndetje stafit të Intervistës. Jam një zonjë nga Saranda, jetoj vetëm me vajzën time 12 vjeçe, pasi bashkëshorti më ka vdekur. Dëshiroj të lidhem me një zotëri të vërtetë nga Kosova ose Maqedonia. Dëshiroj që të jetoj në Shqipëri nëse do ishte e mundur sepse për arsye familjare, nuk mund të largohem nga Shqipëria.Nuk është problem mosha, rëndësi ka të jetë njeri i mirë. Për më shumë hollësi mund të flasim edhe në telefon. 0697599691

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *