Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Shishqebap me peshk në zgarë

 

 

Përbërësit

Advertisement

– 300 gramë fileto salmoni

– 400 gramë fileto peshku tjetër (ton, merluc, etj.) pa hala

Për marinadën

– 250 gramë pana

– 2 limona jeshilë

– 2 thelbinj hudhra

– disa fije shafrani

– pak spec djegës, kripë, piper

 

Përgatitja

Në një tas, përzieni mirë panën, lëngun e një limoni, thelpinjtë e hudhrës së shtrydhur, shafranin, specin djegës, kripën dhe piperin. Pritini filetot e peshkut në kube të mëdha, vëreni peshkun në tas, mbulojeni me një plastmas dhe lëreni të marinohet të paktën 3 orë në frigorifer. Pastaj kullojini copat e peshkut nga marinada dhe futini në 4 shishqebapë, të cilët mund t’i vini mbi zgarë, ose në zgarën e furrës për 10 minuta, duke i kthyer rregullisht. Më pas, nxirrini. Ngroheni marinadën e lëngun e limonit tjetër për 3 minuta në furrë dhe pastaj lyeni me to shishqebapët e peshkut. Shërbejini të ngrohtë.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Makina pa shofer e Google-it përplaset me një autobus

Next Post

Zbulohen SMS-të dërguar Ramës pasi përkëdheli një qen endacak

Advertisement