Miq, ky eshte numri i ri i Intervista.al!
Kete here kemi ecur ne pasarelat e konkurseve te modes dhe konkretisht ne ate te Miss Shqiperia 2022, ku spikati nje vajze me talentin e artikulimit dhe premisa per moderim, arsye qe u zgjodh nga juria e ketij kompeticioni edhe “Miss Press 2022”. Modelja e suksesshme @liviatafilaj rrefen vlerat përtej bukurise…!
Tetori roze risolli ne fokus edhe nje here rendesine e diagnostifikimit te kancerit te gjirit e jo vetem dhe kush me mire se nje mjek radiolog si @dr.ilirianlaci mund te flase per metodat moderne te radiologjise intervencionuese kundër tumoreve.
Nje artist ai @gezim_kaso rrefen jeten mes Londres dhe Shqiperise dhe lancimin e dy projekteve te reja
@dr.denisazhegu dhe @_philaser_by_redis flasin per PhiLaser- fjale e fundit te teknologjisë dermo-estetike 
Introspeksion muzikor; nje teknike efikase muzikoterapie, nje shkrim nga @franckoruni dhe @lorelagaruli
Volejbollistja shqiptare Elodie Mehmetaj qe po shndrit ne Zvicer e shume e shume materiale te tjera te pergatitura me shume kujdes dhe dashuri!
Ju falenderojme qe jeni gjithmone me ne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

[dflip id=”29340″ ][/dflip]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *