www.intervista.al

Facebook Gazeta Intervista

Instagram @intervista.al

Kjo kopertine vjen si rezultat i nje pune te madhe dhe bashkepunimi mes emrash te njohur si @enkelejdarica , nje personazh qe ka shume per te bere ne politike e aspiron te arrije shkalle siperore ne kete fushe.
Dr Elton Xheja prezanton aparaturat me te reja fizioterapeutile ne kliniken @aplus.medical @physioprimal
@amarildoruci , artisti qe na nderoi ne Luvër
Te pathenat e Mbretëreshes Elizabeth ll
@blertas_page , ve theksin dhe rendesine ne detaje…e keshtu me rradhe…! Lexohemi ne faqet ne vijim…! Ju thame qe kjo kopertine do jete nje dashuri, e mbajtem fjalen apo jo?! ♥️♥️♥️♥️

[dflip id=”29204″ ][/dflip]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *