Gerona është nga ato artiste që lë suksesin të flasë për të. Mike e Intervistës dhe e jona sigurisht, nuk harron që sa herë që përgatit një projekt të ri ta ndajë pak momente edhe me ne. Këtë herë pas suksesit të hitit veror le të themi me zë të lartë “Luj luj” që nuk mungoi në asnjë klib, makinë dhe lounge, u kërcye, u bënë video në rrjetin Tik-tok dhe instagram, e për këtë Gerona ndihet shumë e vlerësuar. Ajo na tregon që ka gati një super projekt që do shkund sezonin e dimrit, një tjetër bashkëpunim me dy emrat më in të momentit në tregun muzikor shqiptar…Se si do jetë do prisni dhe pak por një gjë j’ua garantojmë, Gerona nuk zhgënjen asnjëherë…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *