Tym e Flakë” e ka bërë këngëtarja Dafina Demaj Sadiku në projektin e sajë të fundit i cili u publikua ditë më parë! Dafina e lindur dhe e rritur në Drenas që nga mosha rinore filloj aktivitetin e sajë në muzikë duke qenë pjesë e programeve shkollore,ansambleve të ndryshme duke marrë hapat e parë në muzikë por pas luftës u zhvendos në Gjermani ku pati një nderprerje të shkurt duke u kthyer furishëm në muzikë ku premton që asnjëhere sdo ndalët më për fansat e sajë! Dafina si këngëtare profesioniste i këndon thuajse të gjitha zhanret por mësë miri e ndjenë vetën në zhanrin që e këndon prej kohësh! Projekti i fundit i titulluar “Tym e Flakë” është projekt që rrallë shifet dhe dëxhohet tek ne,këngë fantastike me një zë mbreslënës realizuar nga produksioni muzikor Arboni dhe tekstshkruesi Kreshnik Avdiu nën menaxhimin e Blerim Sadiku (bashkëshortit të Dafinës) Dafina është në realizimin e projektit të radhës të cilin u shpreh se me padurim pres ta lansoj për adhuruesit e sajë! Bashkpunime ende nuk kemi vendosur të kemi edhe pse çdo here jemi të hapur për bashkpunime shtoj më tej Dafina e cila iu drejtua të gjithë adhuruesve me mesazhin që asnjëhere nuk do ndalët se krijuari këngë të reja , projekte të ndryshme muzikore që të gjithë adhuruesit e sajë të ndahën të kënaqur! Dafina Demaj Sadiku po cilësohet si një vokaliste e rrallë në Kosovë andaj ne urojmë të mos ndalët kurrë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *