Një tjetër artiste shqiptare

ka vite që talentin dhe pasionin e saj

për të bukurën ua dhuron pa përtesë tash e 17 vjet të tjera femrave.

Nëse jeni në Zvicër- Zurich është e pamundur të mos ndaloni te Vera Robenson apo siç nihet salloni i saj me emrin “Beauty Nails Vera” ku ofrohet shërbimi i bukurisë për femrat ku klientet e saj ndihen gjithmonë më shumë të kënaqura në duart e shqiptares magjike të bukurisë. Të jesh shqiptare e të vlerësohesh nga të huajt por dhe shqiptaret atje, kjo është falë talentin të Verës e cila duke dashur të bukurën sidomos në aftësitë dhe kualifikimeve të saj të shkëlqyera në mbjelljen e thonjve dhe qerpikëve si dhe shumë tretmaneve të saj të bukurisë ajo vlerësohet si më e mira në Zurich, e në 2019-n Vera është shpallur si artistja më e mirë nga shkollat atje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *