Kënga kushtuar me plot mall për nënën e tij të ndjerë


që duket se e ka lënë shumë të pikëlluar,

këngëtari Meti Berbatovci sapo e ka sjellë me një klip të përshtatur.

Teksti i këngës është punuar nga Kreshnik Avdiu e përshtatur mjaft mirë me historinë e këngëtarit, dhe muzika dhe orkestrimi Egzon Bajraliu ndërsa klipi nga Creativa. Kënga mban titullin ” Engjulli im” dhe jo vetëm ia vlen ta dëgjoni por do tju përlotë të gjithëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *