Ju janë mërzitur vetullat të realizuara me tatto apo pigmentime të ndryshme, keni tatoo që doni t’i largoni pa djegie, dhembje dhe rezultate të jashtëzakonshme në pak kohë, ju vjen në ndihmë pajisja më e re, “PhiLaser”

Dr Denisa Zhegu na sqaron funksionet dhe benefitet e PhiLaser, të cilin e gjeni pranë klinikës së saj dermo-estetike “Unik”

PhiLaser është një makineri shumë efektive e bazuar në përdorimin e një lloji të veçantë drite lazeri të shoqëruar me cilësimet e duhura të trajtimit për të hequr në mënyrë selektive pigmentin e padëshiruar të tatuazhit ose pigmente të tjera të lëkurës duke minimizuar traumat e lëkurës.

Kryen trajtime të ndryshme për heqjen e tatuazheve dhe pigmentimeve, si heqjen e tatuazhit të vetullave, heqjen e hiperpigmentimeve, heqjen e rregullt të tatuazheve, si dhe njollat ​​e moshës. Kryen gjithashtu trajtimin e peel-it të karbonit, i cili është një procedurë revolucionare me lazer, e destinuar për lëkurën problematike dhe poret e mbingarkuara, ku i ndihmuar nga energjia e nxehtësisë së lazerit, karboni depërton në dermë, duke stimuluar qelizat e lëkurës të riparojnë dhe pastrojnë poret.

PhiLaser është shumë efektiv në lloje të ndryshme lëkure dhe përfshin teknologjinë më të fundit të heqjes së pigmentit, në të njëjtën kohë pa ndikim të ashpër në lëkurë, perfekt për të trajtuar një gamë të gjerë problemesh të lëkurës.

Ndërkohë pranë klinikës së Dr.Denisës do gjeni të gjitha shërbimet dermo-estetike të cilat do i merrni me kujdesin më të mirë dhe rezultatet fantastike.

Dr Denisa në muajin rozë të sensibilizimit ndaj kancerit të gjirit fton të gjitha gratë që kanë luftuar apo po luftojnë me këtë sëmundje, falas  për të gjithë muajin tetor trajtimin me Microdermoabrazion me rërë zinku

Dr Denisa Zhegu dhe Redis Zhegu ju presin në klinikën e tyre në Rrugën “Vllazën Huta” përballë Poliklinikës Iraniane ose mund të komunikoni direkt me doktoreshën në nr 

068 293 2472

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *