Emri më i njohur në botë për produktet e bukurisë

në make-up dhe jo vetëm,

Huda (Kattan)Beauty publikon herë pas herë video tutoriale

duke prezantuar dhe në të njejtën kohë duke e realizuar edhe aplikimin e tij. Në një nga videot e saj ku prezanton paletën e re të pluhurave të syve, make-ap artisja e mirënjohur shqiptare i ka komentuar Hudës me disa emoji zemrash, duke pasur parasysh që Merita aplikon të gjitha produktet e Hudës në sallonin e saj. Huda nuk ka nguruar dhe i ka kthyer që mezi po pret ti shikojë këto ngjyra të paletës tek Merita dhe sigurisht që për Meritën ky koment është mjaft me vlerë duke qenë se është komplimentuar si e vetmja make-up artiste nga diva e produkteve të bukurisë Huda Beauty. Well done Merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *