Në shumë kultura, duke përfshirë dhe tonën flokët e gjatë dhe me volum konsiderohen simbol i bukurisë femërore. Për shëndetin dhe bukurinë e flokëve, duhet të përdorni produkte cilёsore që veprojnë në flokë më mirë sesa aditivët sintetikë apo pjesa dietike. Pёr flokё dhe lёkurё tё shёndetshme ёshtё shumё e rёndesishme qё pёrvec ushqimit tё pёrdoren produkte cilёsore bimore. Gjithashtu, shmangia e kimikateve dhe pёrdorimi i tepёrt i pjastrёs. “Heaven” ёshtё njё nga brande-t e mirёstudiura qё bёn tё mundur rigjenerimin dhe rikostruktimin e flokёve. Pёr tё gjitha vajzat tё cilat kanё dёmtime tё njёpasnjёshme aplikimi i produkteve “Heaven” mundёson rigjenerimin e flokёve tё dёmtuar nga rrёnja deri tek majat, duke i kthyer nё flokё voluminozë, mё tё fortё, mё me shkёlqim dhe tё sistemuar.


Eksluzivisht pёr herё tё parё nё Shqipёri nga Heaven: shampo ushqyese kundёr zbokthit, balsam, serum me vaj Argani, maskё riparuese, kremra trupi dhe fytyre e shumë produkte të kujdesit për lëkurën dhe flokët me njё porosi Online mund të bëhen tuajat! Dёrgesat bёhen falas pёr tё gjitha femrat tё cilat zgjedhin tё bukurёn. Nuk mungojnë dhe produktet për kujdesin ndaj fëmijëve, pra gjeni gjithçka për të gjithë familjen. Prandaj, mos ngurroni të porosisni në instagram ne @heavenprofessional

https://instagram.com/heavenprofessional?igshid=dnd1jivnpb8n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *