Gëzohemi kur shohim se si vajza të reja e të bukura shqiptare jo vetëm e duan artin e të bukurës por kanë shije të sjellin markat më të njohura të kozmetikës në Prishtinë e të kenë biznesin e tyre.

Po flasim për tre vajzat Esa, Xheneta dhe Esma të cilat vetëm pak ditë më parë në praninë e yjeve të estradës shqiptare kanelë promovuar super sallonin “Esa make up & cosmetic” në qendër të Prishtinës duke pasur mundësi që femrave tju ofrojnë produktet unike e cilësore si:Victoria’s secret, Dermacol, Anastasia Beverly hills,
Vollare, Aura, Ingrid, Isabelle Dupont..etj.

Mes shumë artistëve të njohura që morën pjesë në hapjen e këtij biznesi të bukurise ra në sy edhe një këngëtar mjaft i njohur i estradës shqiptare, Moni i Pro Band. E nëse pyesni se çfarë donte ai në këtë ambient, e mësojmë shumë se shpejt se dy nga këto tre vajza të këtij salloni janë pikërisht vajzat e tij, konkretisht Esa dhe Xheneta dhe natyrisht babai artist ishte shumë krenar për arritjen e vajzave të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *