Përshëndetje jam një zonjë që jetoj prej vitesh në Itali. Jam 61 vjec dhe më ka vdekur burri. Dua të lidhem me ndonjë zotëri për lidhje serioze dhe ti përkasë moshes 63-65. Zotërisë mundësisht ti ketë vdekur gruaja, ose të jetë i divorcuar. Dua të lidhem me një njeri serioz, dhe të sinqerte. Nëse ndonjë zoteri është interesuar të lërë numrin e telefonit në redaksi. Faleminderit

Mirëmbrema  Gazeta Intervista. I përgjigjem burrit 49 vjeç që kërkon një lidhje me një të moshës deri në 47 vjec. Unë jam 42 vjeçe beqare  pa martuar. Ose kush është i interesuar për lidhje serioze deri në 50 vjec un jam beqare 42 vjeçe kujt i intereson te marrë  te numri im që e gjeni në redaksi.

Jam një zonjë nga Vlora 48 vjeçe, jam e ve dhe kërkoj një zotëri 58-60 vjeç.Jam me shkollë të lartë dhe e punësuar dhe dua që zotëria të jetë po ashtu  i punësuar. Numrin e gjeni në redaksi.

Rezarta nga Tirana, 54 vjeçe,beqare për arsye pretendimesh,me arsim të lartë, e punësuar në shtet, rrjedh nga një familje qytetare me shumë edukate dhe kulturë. Kërkoj lidhje serioze me një zotëri serioz, beqar,me arsim të  lartë,i punësuar dhe me familje të mirë, nga Tirana. Ju lutem i interesuari të lerë një numër tel. Në redaksi.

Jam një zonjë 49 vjeçe, e punësuar në shtet, e ve fëmijët i kam në punët e tyre. Kërkoj një zotëri që të ketë të njëjtin hall, të jetë nga jugu. Numrin e gjeni në redaksi. 

Jam një zonjë 41 vjece nga Shqipëria e mesme e divorcuar,  s’kam fëmijë. Kërkoj një djalë me të vetmin motiv martesën. Djali të jetë deri 45vjec, i ve ose i divorcuar, të mos ketë fëmijëme, të jetë njeri i mirë, i sinqertë dhe familjar. Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj. Të interesuarit të lenë nr telefoni në gazetë. Ju lutem të  kthejë përgjigje  kush plotëson kushtet e njoftimit. Jo tallje,ju lutem!

Jam 55 vjeçe, burri më ka vdekur. Kërkoj të njihem me një zotëri nga Tirana që jeton i vetmuar. Numrin e keni në redaksi.

Jam Elida nga Elbasani, jam 50 vjeçe. Lë numrin në redaksi për më shumë detaje për të interesuar rreth kësaj moshe.

Përshëndetje! Jam një zonjë 42 vjeçe, e divorcuar, kam një fëmijë 13 vjeç. Jam

intelektuale, shumë aktive në jetë,  banuese në Tiranë, kërkoj një person ku të

rrugëtojmë së bashku gjatë gjithë jetës tonë. Personi duhet të jetë nga mosha 42-50

vjeç, të jetë me banim në USA, Zvicër ose Angli, të jetë sportiv, aktiv. Lini numrin tuaj në redaksi.

Përshëndetje une jam Leda nga Tirana 24 vjece jam 1.70 e gjatë bjonde sy bojqelli, 90 kg. Jam myslimane dhe agjeroj muajin e ramazanit. Dëshiroja të krijoja një lidhje serioze me një mashkull të moshës 26 deri në 35 vjec. Jam vajzë me natyrë të qetëjam tip i buzëqeshur i marr gjerat me qetësi. Sa për arsim kam mbaruar vetëm gjimnazin. Jam njeri që kam vuajtur në jete nuk jam vajzë e pasur jam e thjesht dhe mashkullin kështu e dëshiroj, njeri të thjeshte s’ka rendësi pasuria të jetë deri ne 35 vjeç,  jo me shumë. Kush dëshiron të më kontaktojë në adreën e instagramit Ledaa.lede. Ju lutem jo tallje vetëm seriozitet.

Jam Elida nga Elbasani, jam 50 vjeçe. Lë numrin në redaksi për më shumë detaje për të interesuar rreth kësaj moshe.

Jam Nilsa 36 vjeçe beqare, qytetare nga Shkodra, me vlera si në paraqitje dhe në karakter, jam e interesuar vetëm për njohje serioze (martesore) me një djalë deri 40 vjeç, beqar, qytetar me punë dhe ekonomi të mirë dhe larg veseve të këqija, i paraqitshëm me gjatësi, tip sportiv, pa njeri në ngarkim, një njeri që i përkushtohet familjes dhe të bëjë gjithçka për një grua, pra një njeri serioz dhe vetëm për të krijuar familje të shëndoshë. Të jetë me origjinë nga Durrësi, Tirana, Shkodra ose edhe në Usa, Francë. Larg mashtruesit, të divorcuarit, aventurierët. Kush është i interesuar vetem, të lërë vetëm adrese emaili për komunikim, jo numër telefoni. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Aida një zonjë që i ka vdekur burri dhe po jetoj një jetë shumë të vështirë me fëmijët e mi. Unë jam 49 vjeçe dhe dua një lidhje shumë sekrete me një zotëri të mirë siç jam edhe vet. Dua që ai të më ndihmoj nga ana Ekonomike. Nëse ka të interesuar të lënë numrin në gazetë.

Përshëndetje, jam Flora nga Patosi 45 vjeçe e martuar. Jeta ime ka qenë e vuajtur dhe burri nuk më ka mbështetur për asgjë. Do doja dikë për lidhje sekrete që të më doj dhe të më respektojë, gjithashtu dhe të më ndihmoj nga ana financiare.  Zotëria i interesuar të lërë numrin në gazetë.

Përshëndetje, jam Ornela 24 vjeç nga Tirana, aktualisht  po mbaroj fakultetin e dytë. Kam trup super të bukur dhe jam shumë simpatike. Kërkoj një mashkull që të jetë në gjendje ekonomikisht shumë të mirë duke patur parasysh që po mbaroj të dytin universitet dhe s’gjej punë e përveç kësaj kam mamanë shumë sëmurë. Mosha e tij të jetë nga 30-50 vjeç dhe të jetë shumë i pastër. Kontakti im është: ornelazeneli92@gmail.com. Faleminderit

Përshëndetje Intervista, unë që po ju shkruaj jam një zonjë rreth 42 vjeçe e divorcuar për shkak të xhelozisë tepër të lartë që kishte ai dhe mbi të gjitha nuk mund të bëj fëmijë me të për arsye se i dolën analizat shumë keq dhe kërkoj një person të moshës  43-50 vjeç vetëm për qëllime serioze e për të krijuar familje. Unë jetoj vetëm me nënën. Kush është i interesuar të më marri në redaksi

Përshëndetje! Jam K. nga Tirana 34 vjeç, me shkollë të lartë. Dua të njihem me një djalë për qëllime serioze, të jetë me shkollë të lartë, me mesatare mbi 8-të, i padivorcuar (beqar), midis moshës 34-41 vjeç, të mos jetë besimtar mysliman praktikant. Numri im është: 0695169921. Faleminderit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *