Një nga projektet më të bukura të momentit në tregun muzikor shqiptar sapo ka ardhur, dhe është fjala për një bashkëpunim mjaft interesant. Artisti i njohur Mahmut Ferati me MC Lifi (Aktorin Xhevdet Jashari) kanë sjellë këngën “Mindili” me një tekst të përpunuar nga Milaim Islami me orkestrim nga Bigdeal Records e me një klip të realizuar nga EMF Creative, ndërsa të drejtat janë nga produksioni i njohur Vizioni & Libonia. Këngëtari Mahmut Ferati vazhdon të jetë një prej artistëve më të angazhuar shqiptar, i kërkuar kudo, por ka gjetur kohën për të sjellë këtë duet mjaft të bukur, ndërsa kënga jo vetëm është super pëlqyer por ka mjaft komente të mira dhe ia vlen të ridëgjohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *