Mos e merrni seriozisht, ju lutemi!

Zonjën Mogherinin mezi e kam arritur në Rinas ku ishte nisur për të ikur në Shkup. U futa mes njerëzve të shumtë që e rrethonin dhe, sapo iu afrova, i thërrita në emër.

Kaso Kosa: – Zonja Federika, zonja Federika…ju lutem nëse mundesh të më japësh 5 minuta kohë për një intervistë të shkurtër…!

Federika Mogherini: – Afrohu më shumë, afrohu. Nga kush kazan vini? Më fal, nga kush gazetë doja të thoja?

– Unë jam Kasua i “Intervistës” zonja Mogherini. Nuk keni dëgjuar për mua?

– E mora vesh që doni të më merrni intervistë, por nga cila gazetë jeni?

– Gazeta quhet “Intervista”, a më kuptove tani?

– Ok ok, po ta jap këtë kënaqësi po shpejt se po pres dikë.

– Po prisni Ramën zonja Federika ?

– Jo, nuk po pres atë, pasi sapo u ndava nga ai me një shijë të keqe dhe…

– Pse shije të keqe zonja Mogherini? Ai m’u duk shumë i qeshur dhe gëzuar sot…!

– I qeshur ai, i zymtë unë. Ai kërkon zoçka të reja, si i thoni ju shqiptarët….

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *