14610729_1082957628453237_117002029_n14555616_1082957631786570_1801487337_nMes shumë angazhimeve edhe organizatori dhe menaxheri Ilir Balija ka gjetur kohë që të realizojë disa foto profesionale. Ne mësojmë se këto foto ku Iliri shfaqet me mjaft stil janë realizuar në Luzern nga fotografi i njohur shqiptar Veton Osmani. Natyrisht që fotot janë vlerësuar shumë edhe në rrjetet sociale, ndërsa eventi i rradhës ku do ta shfaqë Ilrin si bashkëprotagonist vjen së shpejti e do të jetë eventi Prishtina Fashion Night më 28-29 Tetor 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *