14440782_1232657730098740_186218674374959871_n 14344767_1224360014261845_2488743653058814601_nE bukur dhe me një zë dhe stil shumë të vecantë. Po flasim për artisten e re Ari Blue, e cila megjithëse ka vetëm pak kohë që është në tregum muzikor shqiptar ajo po ecën mjaft mirë dhe me plot sukses, madje po komentohet nga të gjithë. Komentet për vajzën e klipit “A jena a sjena” kanë shkuar deri në krahasimin që i bëjnë me këngëtaren australiane Iggy Azalea, por që nga stili dhe dukja kjo e fundit asgjë s’ka më shumë se këngëtarja shqiptare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *