image-0-02-01-180e701f7d6fcfa70aee58f8601da9e0788008c49a9daec95b1ddb2a760ad5b4-V image-0-02-01-844dd0690bb52b9b7b478164001b9fc959d5914f8d262c17e63fd77a592e78a2-V image-0-02-01-84338ac6dfe89e03035a3fbf4b1270b4a34103e9e7c9171206e499e34ddb4ccb-VKëngëtari i mirënjohur, Edmond Nikolla, pas nje periudhe 2 vjeçare, ne nje tur neper te gjithr Ameriken, nje tur te jashtezakonshem, dhe një prej atyre më të adhuruarit në komunitetin shqiptarë, në Amerikë, shtroi para vetes një synim, te jete prane publikut. Ai, megjithëse, ka një periudhë prej 2 vitesh në komunitetin shqiptarë, në SHBA, ka realizuar shumë evenimente të ndryshme mbrëmje festive, ceremoni private dhe koncerte, duke kënduar për shqiptarët e Amerikës, dhe u bërë kështu nga më të kërkuarit, në mesin e këngëtareve ne Amerike.
Ai është lindur në Lezhë, dhe, ka studiuar në violinë në liceun “Prenk Jakova” ne Shkodër. Më pas Edmondi, ka vazhduar studimet për fizarmonikë në liceun”Jordan Misja” në Tiranë. Edmondi, pas ketij turi te gjate e te suksesshem, u kthye ne vendlindje dhe mori pjese bashke me vellain e tij, Eduartin, edhe ai nje muzikant mjaft I suksesshem, ne nje nga netet e “Maratona e kenges “, ne qytetin e lindjes se tij, Lezhe. Edmondi, ka sjelle per publikun shume kenge te bukura, si solist por edhe bashkepunime. Edmondi, rrjedh nga nje familje qe ne gen ka muziken, pra trashego muziken brez pas brezi. Ne I urojme Edmondit, por edhe vellait te tij, sa me shume suksese ne kenget qe do sjelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *