Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Kuzhinë/ Gjuhëz e filetuar me verë e limon

I dashur stafi i gazetës Intervista, ju ndjek gjithmonë dhe ju përgëzoj për punën që bëni. Unë jam një zonjë amvisë shtëpie dhe kënaqem kur lexoj ato recetat aq të mira dhe aq të shijshme. Disa prej tyre i kam provuar t’i gatuaj në shtëpi dhe më kanë dalë shumë mirë. Duke ju falendëruar edhe njëherë  për kujdesin që tregoni për lexuesin do doja të përshkruanit ndonjë recetë të veçantë me peshkun e preferuar të bashkëshortit tim, gjuhëzën. Ju faleminderit!

 

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur amvisë, në të falendërojmë që na ndjek dhe jemi të lumtur që gjeni kënaqësi tek recetat tona. Me peshkun gjuhëz, ne mund të bëjmë shumë receta e gatime por ajo që do t’ju sugjeroja unë është gjuhëzën e filetuar me verë dhe limon. Është një recetë që ne e kemi ekskluzive të restorantit “Il Tipico” dhe jemi të lumtur t’a botojmë për ju. Për të përgatitur këtë recetë duhen këto përbërës:

Advertisement

2 peshq gjuhëz të filetuar

150 ml verë e bardhë

Lëngu i një limoni

Pak miell….!

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Irgen Çela: Një dolli për artistët

Next Post

Psikologu/ Si ta largoj pikëllimin?

Advertisement