Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Tavë me karkaleca dhe me pana

Përshëndetje, jam një zonjë nga jugu i Shqipërisë dhe shumë e apasionuar pas gatimit. Si fillim dua t’iu përgëzoj për rubrikat që na kënaqni ne lexuesve por sidomos për rubrikën e kuzhinës tek e cila në amvista shtëpiake gjejmë edhe receta të mira për të gatuar. Burri im i ka shumë qejf gatimet e detit por më shumë karkalecat dhe  do doja shumë të më jepnit recetën me çfarë mund  ta gatuaj në kushtet e shtëpisë për t’i bërë qejfin. Faleminderit.

 

Përgjigjet Ledio  i Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- Përshëndetje, si fillim do doja t’iu falënderoja që na ndiqni. Për të gatuar karkalecat e detit,  ka mënyra të ndryshme dhe receta pafund,  por  më e thjeshta që ju mund ta gatuani në kushtet e shtëpisë është tava e baltës me karkaleca dhe me pana. Për të realizuar këtë gatim duhen këta përbërës:

Advertisement

 

500 gr karkaleca

400 ml pana të freskët

1 lugë miell

1 gotë verë e bardhë

kripë dhe piper i zi

2 thelpinjë hurdhër

1 lugë gjalpë

 

Përgatitja bëhet në këtë mënyrë: Pastroni karkalecat nga mbulesa dhe fija e zezë.Vendosni tavat e baltës te nxehen në furrë në 200°. Ndërkohë shkrini gjapin duke i shtuar hudhrën e shtypur me dorë dhe karkalecat

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Si ta ndihmoj shoqen time?

Next Post

Astrologia shpjegon

Advertisement