Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Këndi i kuzhinës: Supë me midhje

Përbërësit:

– 200 gramë midhje të ziera;

– 1 gotë oriz;

Advertisement

– 1 karotë;

– 1 rrënjë selino;

– 1 qepë e thatë;

– 15 gramë majdanoz;

– Gjalpë, sipas dëshirës;

– 5 kokrra piper i zi;

– kripë, sipas dëshirës.

 

Gatimi:

Midhjet e ziera priten hollë gjatazi dhe hidhen në ujë të valuar. Pasi ziejnë 10 minuta, shtohet orizi i shpëlarë. Grihet qepa dhe skuqet në gjalpë derisa të prarohet. Hidhet karota e grirë në rende. Shtohet selinoja, gjithashtu, e grirë. Lihet të ziejnë në zjarr të ngadaltë për dhjetë minuta të tjera. Shtohet me lëng mishi ose zarzavatesh. Pesë minuta para heqjes nga zjarri, i hidhet kripa dhe piperi kokërr. Gjatë servirjes, i hidhet përsipër në çdo pjatë veças, majdanoz i grirë hollë…

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Këndi i kuzhinës: Gjellë me domate dhe makarona

Next Post

Për pushime me Olgera Lleshajn Kur më iku avioni...

Advertisement