Supermodelja, 53 vjeçe, ka mirëpritur një djalë dhe lajmin e zbuloi soy në Instagram së bashku me një foto ku mban të voglin në krahë ndërsa vajza 2-vjeçare mban dorën e tij me dorën e saj.

“I dashuri im i vogël, dije që je i çmuar jashtë mase dhe i rrethuar nga dashuria që nga momenti që na ke bekuar me praninë tënde. Një dhuratë e vërtetë nga Zoti, e bekuar! Mirë se vjen Babyboy,” shkroi ajo, duke shtuar, “Kurrë nuk është shumë vonë për t’u bërë nënë.”

Ylli më parë ka ndarë vetëm disa foto të vajzës së saj të vetëm, të cilin e mirëpriti në maj 2021.

Në njoftimin e saj asokohe, Campbell e quajti atë “një bekim të vogël të bukur”, i cili “më ka zgjedhur mua për të qenë nëna e saj”.

Campbell, e cila ishte 50 vjeç kur mirëpriti vajzën e saj, tha vitin e kaluar se ajo inkurajon miqtë e saj më të mëdhenj që të mos “ngurrojnë” të kenë fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *