25 shtete do fluturojne drejt Shqiperise gjate muajit shtator, per te sjelle ketu kercim, hare, konkurrence dhe sport. Producenti Sokol Guga, ka treguar vetem nje pjesez te asaj madheshtie qe po pergatitet per t’u shfaqur ne ekran gjate shtatorit ne Klan Plus dhe Klan Macedonia.
Nje kompeticion kercimi qe kalon kufijte e çdo spektakli te organizuar deri me sot, sepse per here te pare Europa vjen ne Shqiperi kaq fuqishem artikisht dhe kjo fale producentit Guga, i cili organizon kete mrekulli artistike. Moderatore mendohet te jene Sokol Guga dhe figura e njohur e ekranit Albert Dumani. “Bailamos” i pari ne llojin e tij ne Shqiperi, pergatitjet per te cilin kane filluar, pritet te jete nje sukses i madh. Guga ka publikuar edhe disa prej artisteve te ftuar ne kete spektakel disa javesh. Presim te zbulohen me tej edhe komponente te tjere te ketij spektakli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *