I ftuar në rubrikën e Beniadës “ Të bëftë mirë”, Blendi Salaj, rrethuar nga fëmijët përvec se ka gatuar disa pasta të shijshme, ka folur edhe për detaje të tjera. Kështu pyetur nga Beniada se cili është emisioni dhe moderatori që pëlqen më shume, ai është përgjigjur se nuk i ndjek dot të gjithë emisionet.Por ama ka shprehur preferencat e tij lidhur me kolegët moderator:

  • Bieta Sulo, ështe shprehur ai
    -Emisioni qe ajo bën në orën 17:00 është dicka shumë e mirë e që më pëlqen.
    Blendi tregoi me tej se edhe rikthimi i Xhemit në “ Portokalli” po ashtu i pëlqen duke e konsideruar si një” rikthim të ëmbël”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *