Mos mendoni që tradhtojnë vetëm meshkujt, tradhtia nuk ka gjini, megjithëse janë disa shenja në horoskop që priren të tradhtojnë më shpesh. Sot është radha e femrave për të parë se cilat nga shenjat tradhtojnë më shumë.

Sipas “kryefjala”, më poshtë janë femrat e horoskopit që tradhtojnë më shpesh:

1-Virgjëresha

Virgjëreshat e kanë si artin e tyre të preferuar tradhtinë.

Ato e marrin martesën shumë seriozisht, madje mund të rrinë me një person gjithë jetën, por kjo nuk i pengon të tradhtojnë. Vetia e tyre është se tradhtojnë pa u vënë re fare.

2-Peshorja

Nëse jeni të lidhur me një femër të shenjës së Peshores, do mbusheni me aventura dhe mistere.

Këto femra janë eksperte për të fshehur tradhtinë dhe është shumë e vështirë për t’i kuptuar. Hapini sytë katër!

3-Shigjetari

Femrat shigjetar kapin çdo mundësi të re që i del para.Ato mund të ju tradhtojnë ju edhe me një person që i përket rrethit tuaj shoqërorë.

Nuk fshihen ndryshe nga shenjat e tjera dhe rutina është ajo që i çon drejt tradhëtisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *