Aktualisht, parfumet me bazë vajore janë shumë të njohura dhe të kërkuara si tek femrat ashtu edhe tek meshkujt, megjithëse është mjaft e vështirë të gjeni vendin e duhur ku ti gjeni më të mirët dhe këtë e besojmë!
Në të vërtetë, ndryshe nga parfumeritë e zakonshme, parfumet me bazë vajore ruajnë aromën e tyre për një kohë të gjatë dhe gjatë ditës zbulojnë gjithnjë e më shumë aroma. Kjo është arsyeja pse është mirë të shkoni tek një specialist aromash me baza vajore.

Mos harroni se çdo përbërës në parfumin e vajit ka veti të caktuara. Në të njëjtën kohë, përbërësi më i popullarizuar i parfumeve të vajit konsiderohet të jenë parfumet me afrodiziakë të ndryshëm, në një mënyrë tjetër quhen parfume vaji me efekte sensuale dhe pasionante. Ata janë shumë të njohur si për femrat ashtu edhe për meshkujt!

Gjëja kryesore që duhet mbajtur mend kur përdorni parfume vaji është që duhet aplikuar si një mikrodozë. Ky lloj parfumi është shumë i përqendruar dhe ka një veçori shumë interesante – hapja ndodh vetëm gjatë lëvizjes së një personi, dhe në pushim aroma është pothuajse e padukshme. Shumë njerëz pyesin nëse një parfum me bazë vaji duhet të hollohet me ujë apo diçka tjetër në mënyrë që shishja e vogël të përdoret për sa më gjatë që të jetë e mundur. Këshillohet që të mos e bëni këtë, por thjesht aplikojeni butësisht me goditje të vogla duke përdorur rroll onin e shishesh nga Rian_Parfume, e cila është e vendosur në kapak – aroma është shumë e qëndrueshme dhe kapaciteti do të jetë i mjaftueshëm për një kohë të gjatë. Mjafton një pikë për të mbajtur aromën gjatë gjithë ditës. Nga rruga, nuk është e zakonshme të nuhasni parfume me bazë vaji në një shishe, pasi aroma në enë do të ndryshojë nga ajo në trup. Për të shijuar plotësisht aromën delikate, sensuale, duhet të prisni pak pasi ta aplikoni në lëkurë. Në të njëjtën kohë, parfumet me vaj kanë një veçori të këndshme sepse konsiderohen parfume për elitën.

Origjinale, delikate, detajiste, unike, ato, sipas Rian_Parfume, do të fitojnë përgjithmonë zemrën e atyre që i kanë ndjerë të paktën një herë. Prandaj, ju mos nguroni për të porositur parfumet tuaja të preferuara për vete, për partnerin apo partneren vetëm në Rian_Parfume dhe ju vijnë kudo ku jeni në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni…! Provojeni e na shkruani përshtypjet apo kritikat tuaja…Ne rritemi me ju..!

https://instagram.com/rian_parfume?utm_medium=copy_link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *