Rep artisti shqiptarë Edwini i cili jeton dhe vepron ne Bronx te SHBA-ve është reper i ri por me potencial shumë të lartë! Zeri i tij po vlersohet të jetë zë karakteristik ku shumë reper tjerë e kanë lakmi! Edwini mirret me hip hop afro 6 vite! Arsyea e kyqjes së tij në hop hop është reperi 50 Cent të cilin e ndëgjoj shumë Edwini në kohën e rinisë së tij! Edwini nuk është pjesë e ndonjë labeli muzikorë pasi ka vendosur që atë që do e arrisë ta arrisë vet dhe jo në krahë të dikujtë tjetër! Edwini ka gati dhe 2 këngë të reja të cilat pritët së shpejti ti publikojë të cilat titullohen “Thirrem Gjigant” dhe ” In My Eyes”. Reperi shqiptar Edwini tregoj se ka 1 vit që ndëgjon vetëm reperët shqiptarë për të cilët ka vlersim shumë të lartë duke thënë se repi shqiptarë është më i miri në Ballkan! Edwini përshëndet të gjithë adhuruesit e hip hopit shqiptarë duke iu premtuar se edhe pakë kohë do e kuptojnë se si dinë të bëjnë hip hopin më së miri shqipet e New Yorkut!

https://instagram.com/edwin.official_?utm_medium=copy_link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *