Rabiti është ndër reperët më të mirë shqiptarë që jeton e vepron në Zvicërr. 

Stil të veçantë të repovaturit, ekstravagant në pamje, i veçantë në paraqitje duke qenë i pakrahasueshëm me reperë tjerë. 

Rabiti sapo ka nxjerrë projektin e tij më të ri “MOON” projekt i realizuar me përkushtim dhe investim të madh i cili po ashtu e bënë këtë projekt më të veçantë se shumë rep projekte shqiptare. 

Rabiti përveç projektit të fundit së shpejti do sjellë projekte tjera të realizuara profesionalisht duke qenë stil i veçantë i reperave shqiptarë. 

Ndiqeni videoklipin “MOON” në vazhdim sepse ja vlen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *