Nga këto ndërmarrje përherë mësojmë risi, mësojmë për cilësinë e lartë, gëzohemi të gjithë edhe për sukseset e kësaj pune të udhëhequr nga themeluesi, z.Arben Abduramani!


Vezë Sharri, Lecker dhe Elektro Sharri në vazhdimësi po përpiqen të ruajnë pozitën e tyre të favorshme në treg, pikërisht në një treg konkurues dhe me vlera të nderuara!


Klientela dëshmon për cilësitë kryesore dhe për të ardhmen e tyre!
Fjalë të mira përherë për punën, për përkushtimin maksimal të drejtuesit Arben Abduramani!

Kështu, kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, zotëri Zoran Zaev i shoqëruar nga kandidati për kryetar shteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut, zotëri Stevo Pendarovski dhe Ministri për punë të jashtme, zotëri Nikolla Dimitrov ishin për vizitë në kompanitë Vezë Sharri, Lecker dhe Elektro Sharri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *