E njohin të gjithë, sidomos artistët, pasi ai është organizator dhe menaxher shumë i njohur. Po flasim për Ilir Balija, ai do të jetë edhe këtë vit në spektaklin më të madh shqiptar “ZHURMA Video Music Aëards 12”. Por nëse e mbani mend vitin e kaluar ai në tapetin e kuq ka kaluar me emra të njohur si këngëtarin Meda dhe ish sportistin e njohur Enver Idrizi, por këtë vit në mbrëmjen e 15 shtatorit me kë do të jetë? Gjithsesi sigurt se do të jetë sërish me emra të tjerë të njohur, pasi Iliri përveç se i menaxhon disa nga këtë artistë në Diasporë nën drejtimin e IB Event, ai ka edhe miqësi shumë të mirë me ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *