Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Tavë me sepje, kungull dhe pomodorini


E dashur redaksi, ju përgëzoj për punën që bëni, faleminderit edhe që na kushtoni rëndësi dhe ne amvisave dhe botoni receta shumë të mira dhe të shijshme. Jam e apasionuar pas gatimit sepse vetë kushtet më kanë bërë të tillë por nga ju do doja që të botonit një recetë të ndonjë tave që mund të bëj me frutat e detit. Faleminderit. Eva

Përgjigjet Emanuela e Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Eva, faleminderit ty që na ndjek dhe të pëlqen gatimi që ne bëjmë e revetat që botohen në gazetë. Një tavë që do të sugjeroja unë është  tava me sepje të freskëta, kungull dhe pomodorini. Për të realizuar këtë gatim duhen këta përbërës:

Advertisement

Sepje 300 gr

Pomodorini 100 gr

Djath grana

Kripë

Majdanoz

Hudhër

Verë të bardhë

Vaj ulliri

Përgatitja:

Vendosim një tigan në zjarr dhe shtojmë dy lugë vaj ulliri, më pas shtojmë sepjen e prerë në kubikë, kungullin e prerë në kubikë dhe pomodorini. I kavërdisim bashkë dhe i shuajmë me verë të bardhë. I shtojmë një gotë ujë dhe i lëmë sat ë marrin një valë. Më pas i shtojmë kripë, piper, majdanoz dhe hudhër. I lëmë të ziejnë për 10 minuta. E kalojmë gatimin në një tave balte, i hehdim djath grana dhe e fusim në furrë për 15 minuta në temperaturën 250 gradë. Tava është gati. Ju bëftë mirë!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Ish-gruaja i ka marrë gjithçka

Next Post

Astrologia shpjegon...!

Advertisement