– Doktoreshë Rezarta, jam një djalë 30 vjeç dhe kam bërë një aksident në syrin e djathtë. Më ra një cifël druri në sy dhe më duket se do më jetë këputur diçka brenda sepse,më është skuqur komplet syri, më është bërë gjak. Shkova e mjekova tek doktoresha tek ambulanca e lagjes, por më dhemb përsëri dhe më skuqet. Tani kanë filluar të më dalin edhe disa pika, sikur më errësohet shikimi vetëm në atë sy. Nuk di si të veproj. Çfarë mund të ketë ndodhur me syrin tim?

Rezarta Shkurti, Okuliste, Adresa: 1) Poliklinika Qendrore 2) Optika UNION, pranë DIAMOND tek 21 Dhjetori. Kontakt: +355692529165:- Përshëndetje, i nderuar letërprues. Mendoj se trupi i huaj që të ka rënë në sy, pra cifla, nuk mendoj që është copëtuar dhe një pjesëz ka mbetur në sy brenda, pasi ky do ishte një problem shumë i madh, pasi shkakton perde (cataracte traumatike) në sy, sëmundje kjo që ul ndjeshem shikimin dhe më pas kërkon ndërhyrje kirurgjikale për shërimin e saj.

Kete shkrim mund ta lexoni te plote ne gazeten Intervista qe e gjeni në të gjitha kioskat e Shqipërisë dhe të Greqisë. Mund t’ua dergojme edhe në adresën tuaj te emailit për vetëm 99 cent në muaj. Kontaktoni me ne në inbox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *