Jeta e këngëtares ka qënë një dramë e rrëmujshme . Trajleri i këtij filmi ështe publikuar por premiera pritet të dalë në 10 Shkurt. Në këtë film do të jetë komplet realiteti i jetës së 35 vjeçares, rënja dhe ringritja triumfuese e këngëtares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *