luana-vjollcaAjo padyshim është një nga femrat më të bukura shqiptare ku fotoja dhe trupi i saj ka qenë edhe në revistat e huaja kur është folur për bukuri shqiptare. Po flasim për prezantuesen Luana Vjollca, e cila vjen si një ekspoziv në fotot e fundit. Gazeta “Bota sot” mëson se Luana në fotot e fundit që vjen shumë me klas, ka trokitur për tu veshur te stilistja e njohur shqiptare Vjollca Llapashtica, e ndërsa fotot janë realizuar bukur nga fotografi Artan Korenica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *