14193617_1090402001045318_617284582_n 14193809_1090402281045290_1020372378_n 14248832_1090402041045314_1939907669_n 14249090_1090401707712014_168413473_n 14182229_1090403141045204_1694182086_n 14191826_1090403124378539_609262227_oËshtë ende shumë e re por kjo nuk e ke penguar që të merret me atë që i pëlqen dhe pasionin, ta kthejë në profesion. Marinela Maliqi, mund të quhet make-up artistja më e re shqiptare, por jo pak e talentuar. E pyetur si nisi, pse i pëlqen kaq shumë grimi, ku është frymëzuar dhe cili është grimi më i bukur që ka bërë ajo pohon se “pasioni i saj për artin e grimit është aprovuar nga të gjithë ata që më kanë rrethuar, madje duke më shtyrë që të merresha me grim, çdo ditë edhe më  shumë më pëlqenin artin që bëja me mjetet e grimit. Duke e ushtruar këtë pasion edhe tek mikeshat e mija, më dhanë shtysën që ta zgjeroja sa më shumë rrethin, kështu fillova të publikoja sa më shumë punë të mijat në rrjete sociale deri në momentin kur artin dhe pasionin, e ktheva në profesion. Më pëlqen të merrem më grim,  sepse jam vetja, shafqa gjithçka timen në këtë që bëj, kur grimoj mezi pres të përfundoj e të shikoj sesi e kam shndërruar klienten. Ja mfrymëzuar nga një grimiere bullgare që quhet Goar Avetisyan sepse ajo nëm kryevepran ë grim. ajo thjesht bën mrekulli, me një të  kërcitur të gishtit.Grimi im më i mirë ka qenë ai që kam bërë në fytyrën e motrës time, Fjoralba Maliqi, që është bërëe plot dashuri dhe do të mbetet gjithmonë i tillë. Në fytyrën e saj e bëj grimin art më vete sepse e bëj me shumë dëshirë dhe duke qenë se ajo është fotografe, marr gjithmonë komplimenta!” Suksese, Marinela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *