blero Artisti i ri dhe shumë atraktiv Bero ndodhet këto ditë në Prishtinë. Një nga arsyet se pse ai është në Kosovë, mësojmë sepse ai është i nominuar për herë të parë në eventin e madh muzikor “Zhurma Video Music Awards 12” për këngën dhe klipin “Love Bitch”. Është projekti i tij i parë që ardhur me klip është komentuar dhe pritur shumë mirë, ndërsa tani përgaditet për të qenë në eventin më të madh shqiptar. Të presim se si do të paraqitet Bero në tapetin e kuq, duke ditur se është një këngëtar shumë i veçantë edhe në stil. Best NEW ARTIST • Armend Ademi – Aventura • Arta Kabashi – SINS • Bero – Love bitch • Liza – Dont let you go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *