Obama, Putin dhe Merkel janë në një konferencë ndërkombëtare dhe po flasin për nëndetëset e tyre. Putin thotë :”Nëndetëset tona mund të rrinë nën ujë 5 ditë pa dalë në sipërfaqe!”. Obama i përgjigjet: “Kjo nuk është asgjë, nëndetëset tona mund të rrinë 2 javë nën ujë!”. Merkel preferon të mos prononcohet. Papritur një nëndetëse del nga uji dhe prej saj nxjerr kokën një oficer, i cili nderon si nazist dhe thotë: “Hail Hitler! A ka mbaruar lufta?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *