Një djalosh shumë i varfër i dhuron të fejuarës, ditën e përvjetorit, një kuti bosh dhe i thotë: “E dashur, të uroj të kesh imagjinatë shumë të pasur!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *