Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Ravioli me djathë e këpudha

Përbërësit:

500 gr ravioli me djathë
1 presh
250 gr kërpudha
1 tufë brokoli
200 gr djathë mocarela
250 gr domate të konservuara
200 gr domate të vogla
1 pako salçiçe pule
1 filxhan lëng mishi
5 lugë vaj
Borzilok ose erëza të tjera, kripë, piper

Përgatitja:
Raviolit zihen në ujë me kripë dhe kullohen. Brokoli copëtohet dhe zihet dhe ai në ujë me kripë. Kërpudha dhe domatet e konservuara priten në kubikë, preshi grihet imët, ndërsa mocarela, domatet e vogla dhe salçiçet, priten në rrathë.
Në pak vaj, kavërdiset preshi, shtohen kërpudhat, domatet, borziloku dhe erëzat, sipas shijes. Të gjitha kavërdisen duke shtuar lëngun e mishit kohe pas kohe derisa të zbuten këerpudhat. Pastaj shtohen salçiçet e pulës dhe kaurdisen të gjitha edhe 10 minuta.
Në mbushjen e përgatitur me salçiçe, shtohen edhe brokoli e ravioli e pastaj përzihen me tel kuzhine.
Lyejmë tavën e baltës me vaj dhe hedhim masën e përgatitur. Pjesa qendrore mbulohet me rrathë mocarele, përreth renditen domatet e vogla dhe ena futet në furrën e nxehtë në 200 gradë, për t’u pjekur.

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Horoskopi i javës 27 tetor-2 nëntor

Next Post

Të reja, në fushën e teknologjisë: Tabletat e reja Kindle Fire HDX, Fire HD.

Advertisement