Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Biskota të kripura me rozmarinë

Recetë shumë e thjeshtë

 

Përbërësit:

Advertisement

300 gr miell

200 gr gjalpë

15 gr rozmarinë

200 gr djathë parmixhan

5 gr kripë

2 vezë

10 ml ujë

 

Përgatitja:

Zëmë brumin me gjithë përbërësit e mësipërm, si brumi i byrekut. E ndajmë në topa të vegjël dhe hapim petë pak të trasha, afërsisht 3mm. Te peta e hapur bëjmë biskotat me format që duam. I shtrojmë në një tavë, në të cilën kemi vendosur letër furre dhe i vëmë të piqen në furrë 180 gradë, për 15 minuta.

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

TA NISIM DITEN DUKE QESHUR!

Next Post

Metroja e së ardhmes

Advertisement