Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Qofte me bukën e mbetur

Buka e djeshme (sidomos paninet dhe pitet) nuk para preferohet. Amvisat, zakonisht, e bëjnë peksimadhe, por ato mund të bëhen shumë mirë edhe qofte. Të jeni të sigurtë se dalin të ushqyeshme dhe të shijshme, ndaj ju sugjerojmë t’i provoni…

Përbërësit:
Buka e bardhë e mbetur nga dita e djeshme
Vezë, 4 kokrra
Djathë i grirë, 100 gramë
Gjizë, 100 gramë
Kripë, sipas dëshirës

Gatimi:
Bukën e bardhë, pitet dhe paninet e mbetura nga dita e djeshme i bëjmë feta të rrumbullakëta, një centimetër të trasha. Vezët i rrahim me kripë. Secilën nga fetat e bukës e futim në vezën e rrahur. E lyejmë mirë në të dyja anët. I futim në tavë dhe u hedhim përsipër gjizë e djathë të grirë. I pjekim derisa të prarohen…

Advertisement

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

Çfarë i tha Pepe Bekim Balës?

Next Post

Çfarë bëjnë robotët fluturues?

Advertisement