Dark Mode Light Mode

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Follow Us
Follow Us

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use

Fileto levreku me salcë fruta pylli dhe bajame


Përshëndetje, gazeta më e dashur për ne që duam akoma median e shkruar dheprofesionale. Unë jam një zonjë nga Tirana dhe do doja që të botonit një recetë të gatimit të levrekut me ndonjë salcë shoqëruese, që të jetë e shijshme por edhe e veçantë. Faleminderit. Ida nga Tirana.

Përgjigjet Emanuela e Restorant “Il Tipico”, Rr  Johan Fon Han (Tefta Tashko) në krah të gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, +355 (0) 42370592, 0689049531:- E dashur Ida, të falënderojmë për  fjalët  vlerësuese dhe kam një recetë për ty dhe për ata që kanë kërkesa të veçanta e speciale për gatimet e detit. Levrekun mund ta bëni fileto dhe ta shoqëroni me salcë fruta pylli dhe bajame. Për të përgatitur këtë recetë të duhen këta përbërës:

Advertisement

Levrek 200 gr

Salcë fruta pylli 50 gr

Bajame 50 gr

Mente

Përgatitja:

Pastrojmë levrekun dhe pasi e filetojmë e mbledhim në formë roleje, i hedhim bajame sipër dhe e vëmë në furrë me 200-250 gradë celcius për 20 minuta. Më pas e vendosim në një pjatë bashkë me salcën e frutave të pyllit dhe e zbukurojmë me mente! Pjata është gati. Ju bëftë mirë!

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use
Add a comment Add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

E qëlluan 11 herë me thikë; Djali i Simona Venturës fundos shqiptarët..!

Next Post

A shërohet Tiroditi Kronik?

Advertisement